nedjelja, 8. prosinca 2013.

Proizvodi by Oriflame

U ovom postu ću pokazati ono što koristim i malo manje koristim. Kako volim kupovati na sniženju ili akciji svejedno sasvim je shvatljivo da imam punu ladicu proizvoda koje i ne koristim. Više sam onaj emotivni kupac pa kad nešto vidim što mi se sviđa onda imam navalu adrenalina i sreće i naravno da moram kupiti :-)
Jupiii jej za moj novčanik.


Kao što je vidljivo (slika govori više od tisuću riječi...lol) samo slažem i slažem. I baš me briga hehehe. 
Mislim da je sad vrijeme kad mogu sebi dopustiti pokoju glupost, naravno da ne prelazi granicu normalnog. 
Ima svašta od maskara, kremi za ruke, ruževa (koje rijetko koristim, ali su tu), balzama, pudera i tako u nedogled.
Tender Care By Oriflame

Na primjer ove balzame svaki put ali doslovno svaki put obavezno kupim kada su u katalogu i na sniženju jer kod mene vrijedi onaj psihološki faktor neka ja to imam ( nema veze što ih imam 5-6 komada), sreća je ta što su svi drugačijeg mirisa. I da propustila sam onaj sa mirisom kokosa, neznam kako ću to preživjeti ;-) .
No to je zapravo proizvod kao i Zagrebački melem, dakle za jako suhu kožu (laktovi, pete...), ja ga koristim za usne :-) i lijepo miriši. Negativna strana ovog proizvoda je pakiranje :-( ... Slika bude niže postavljena, ako imate duže nokte, nema šanse da samo sa jagodicama prstiju dotaknete balzam i nanasete na usne, obavezno sa noktom "zagrebete" više balzama nego što vam treba. Ali znam neke osobe koje upravo to i žele. Tako da je doživljaj individualan. 
Ovaj imam u torbi, inače ovaj miriše na karamelu

Sljedeće na listi su maskareee

Ima ih more, ali u pravilu koristim jednu. Kako koju potrošim ja ne bacam ambalažu nego je ostavim zbog četkice. Sve maskara iz Oriflamea su mi odlične i zapravo mi njihove jedino i odgovaraju. Sad se pitate kako to. Imam naravno i Loreal-ovu maskara ako se sječate u dva dijela (bijeli i crni), naravno odlična ali je i cijena odlična. Pa tako ja iz principa nedam više od 50kn za maskaru, smatram da je svee više previše. ovu Loreal sam dobila na poklon. Imam tu sreću da imam prirodno duge trepavice pa nemoram kupovati specijalne maskare. 

Ove tri maskara su odlične i zapravo kad bolje promislim jedine koje i kupujem iz Oriflame-a.
Ova srednja maskara je moj apsolutni BROJ 1 maskara i u svakom katalogu je tražim da li je na sniženju :) ... Redovna cijena te maskare je 75 kn, na sniženju zna biti po... mislim 35, 40, a sad i u novije vrijeme 50kn što me malo razočaralo jer prije 4 godine se mogla na sniženju kupiti za samo 17kn, da 17 kn, no ta vremena su prošlost. Ako bude zainteresiranih budem stavila slike kako izgleda kada je nanesena na trepavice. Inače jako lijepo razdvoji trepavice i doda im taj zarvšni štih, podeblja ih i nije od onih maskara koje se tope ili prelijevaju. Ne koristim vodootporne maskare jer sam prelijena da bi je skinula kasnije.
Moj broj 1

Wonder lash mascara

Hyper stretch mascara

je maskara i kako s to zove, blazam za trepavice u jednom. Piše da njeguje trepavice i da ih produžuje, neznam dali ih produžuje jer imam prirodno duge trepavice ali sam primjetila da si mi gušće i jače dlačice, i imam nove dlačice koje rastu i nisu ni malo ugodne kada nanesem maskaru jer te dlačice strše i vode svoju politiku i nemogu ih ukrotiti. No sve za ljepotu. Četkica me baš i nije oduševila, pa je u zadnje vrijeme koristim kad nemam maskaru, pa je ona neka vrsta prve pmoći.


Hyper Stretch mascara

njeguje, produžuje, hrani i uvija trepavice
Za gušće i dulje trepavice


Endless lash mascara

Maskara koju trenutno koristim i jako sam zadovoljna. Ima super četkicu i skoro pa je ista kao Wonder lash. Sviđa mi se jer mi oči imaju onaj mačkasti efekat.
Endless lash mascara

Svakako probati
Za gušće i dulje trepavice

Nema komentara:

Objavi komentar