ponedjeljak, 27. listopada 2014.

Nescafe Sensazione Creme - Recenzija

Nešto me krenulo sa pisanjem postova :)

Pa da krenemo, nisam baš neki kavopija.
Tursku kavu obožavam kuhati i volim njen miris ali mi nikako ne paše njen okus :/ .
Dugo sam pila Nescafe 3u1 mild i to mi je bila presavršena kava :D, i pogađate što se dogodilo, povukli su ju iz prodaje :( i stavili tamo neku mild u zrncima koja nema veze sa ovom mojom presavršenom 3u1 mild.


I tako sam bila u potrazi za napitkom koji ću moći piti, to jest koji će mi biti fin i neću bit "posebna u društvu".
Nakon dugo vremena pronašla sam Glorija Cappuccino Vanilija i toliko mi je odličan da sam u stanju vrečicu od 250grama potrošiti u roku 5 dana :) što naravno ne veseli moje ukučane jer cappuccina nikad nema. Mislim da bi trebali raditi pakiranja kapućina od 500grama i 1kg.
Da se razumijemo, ja volim jak kapućino i kavu i čaj jer ne volim kad nešto pijem i osjetim više vode u ustima nego samog proizvoda, da ne spominjem okus koji je očajan.

Kako volim gledati tv, ugledam Nescafe senzacionalnu kremu, i čujem nešto blaga, kremasta i meni u glavi to je toooooooo :). No kako su Nescafe kave inače preskupe za moj pojam, strpila sam se do prve akcije kada je bila 20ak kn. I sva presretna upadnem u Plodine i odma di je kava, imam me svuda po Plodinama, dečko naravno mora ići zamnom. Znate onaj trenutak kada u filmu pronađu nešto što traže pa počne ona muzika i sve nekako bliješti, e tako je meni otprilike bilo :).

Sva ponosna čim sam došla kući, kuhanje kave. Kako volim malo jaču kavu (čitaj: Znam pretjerati u jačini), odlučila sam se držati uputa sa poleđine.
E da fina je ambalaža, prepoznatljiva staklenka i lijepa sličica, točno mi dođe svaki put da uzmem onu kavu sa slike :D.

Znači dvije žličice kave, žličica šećera, deci (100ml) vode vruče ne kipuče i mrvicu mlijeka u šalicu i to je to.
I onda slijedi razočaranje, okus je pa u najmanju ruku "onako" meh. Ja neznam jel ja krivo radim ili nešto ali niti jedna njihova kava u zrncima mi nije fina. Probala sam ja tri mjeseca piti tu kavu i ništa i dalje isti okus :( .
Ako tko zna kako napraviti finu Nescafe senzacionalnu kremu neka napiše recept jer sam očajna :(


Vjerujem ja da je ona drugima fina kao što je mojoj mami turska kava najbolja, jedino sam ja izuzetak.

P.S Ako ovo pročita netko iz Nescafe tvrtke neka slobodno pošalje zalihe (ako još postoje) Nescafe 3u1 Mild kave koja i dalje drži moj top jedan kad su u pitanju kave :D

I obavezno recept za napraviti sezacionalnu kremu sa senzacionalnim okusom :D

Koje kave vi volite? Kakve su vam gore spomenute? I koje su vam omražene? I da sa kojim mlijekom pijete kave (ako pijete mlijeko sa kavom) postotak masnoće?

Do skorog čitanja :*





2 komentara:

  1. Ja obožavam Nescafe Espresso 100% Arabica kavu <3, prefina mi je. Nju pijem bez mlijeka ili eventualno samo kap da razblažim. A tursku uzmem Franja u zrnu pa si doma sameljem ili zamolim njih da mi samelju i zapakiraju u dućanu. Inače sam veliki kavopija i probala sam sve i svašta dostupno kod nas :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu od Nescafe još nisam probala :) ... moram i njoj dati šansu :D ... A što se tiče mljevenja kave, to mi je najdraže :) taj miris kave mi je odličan :D

      Izbriši