petak, 17. listopada 2014.

Čistač tkanine (mucica) Sencor SLR 33

Evo još jednog posta!
Ovoga puta nije riječ o kozmetici ali je vezano za ljepotu :) . Nedavno je bio Kurban Bajram i dečko me je pitao što bi mi poklonio, pitao me to iz razloga jer više nezna što bi mi kupio :) (5 godina smo skupa pa se inspiracija istopila). Za prošli Ramazanski Bajram sam dobila parfem :) , no imam ih stvarno previše. U jednom od sljedećih postova ću vam predstaviti svoju poveću kolekciju, koja je velika upravo zbog dragog koji mi je poklanjao tako divne poklone.
I tako sam mu rekla kako bi ja željela taj čistač mucica ili tkanine, na njegovo iznenađenje taj čistač sa kuponom u Interšparu košta samo 25 kn pa je odma otišao kupiti :)  i pitao me što još želim jer mu je to bilo premalo da mi pokloni, a ja ko svako žensko :D. Ako me redovno pratite onda znate da sam dosta ekonomična i ponosna sam na svog dragog koji je dio te ekonomičnosti od mene pokupio :) . Naravno, dobila sam ja još svašta-nešto ali je ovo bila glavna zvijezda :) , ja sam bila presretna kao da sam dobila poklon od 100 000 kuna :).
Neko vrijeme sam škicala tog mališana koji čisti tkaninu ali sam nekako uvijek bila skeptična, no kako imam tri kaputa i dosta debelih vesti, đempera, pulovera i tako dalje, trebalo je to održavati. Ako išta mrzim onda su to te male mucice koje se stvore na takvim stvarima i onda to nije to. Nekako mi odjeća izgleda kao da nije oprana i ne izgleda nikako lijepo.
Čim sam otvorila kutiju čistača odma je krenulo testiranje i usljedilo je oduševljenje, wow efekt :) , sve mucice su nestale jeeej :D





Da li ste i vi probale nešto slično? :)

1 komentar: