utorak, 16. rujna 2014.

Baby Love gel za kupanje od glave do pete i Baby Love losion za laku noć s eteričnim uljem lavande - recenzija

Evo recenzije za ova dva preslatka proizvoda.


Dugo sam bila u potrazi za proizvodima koji će odgovarati mojoj koži.
Kako čitam deklaracije proizvoda, otkrila sam da u večini gelova i kupki za tuširanje ima parabena, mineralnih ulja, konzervansa i tako dalje.
Svi znamo koliko su štetni pa sam htjela pronaći neke koji to nemaju.
Slučajno sam u Dm-u naišla na ove njihove divne Baby Love proizvode. Slične stvari imaju i u Muller-u i po sličnoj cijeni i militraži ali miris meni osobno ne odgovara.

Baby Love gel za kupanje

Čitajući deklaraciju gela za kupanje sam pronašla da nema štetnih sastojaka (barem koliko se ja razumijem) no i na prednjoj strani proizvoda je naznačeno da nema bojila, konzervansa, sastojaka životinjskog podrijetla i sirovina na bazi mineralnih ulja.
Gel u sebi ima ekstrakt kamilice i pantenol. Moja misao vodilja je : "Što je dobro za bebe, dobro je i za mene".
Dakle, pakiranje mi je lijepo, iako sam čula da je sada na redizajniranju pa ih trenutno nema u prodavaonicama u Dm-u. Iskreno se nadam da će veličina bočice i pumpica ostati iste. Gel dolazi u plavoj bočici od 500ml po cijeni od 20ak kuna, iako bude i na akciji ponekad. Pumpica je kvalitetna i ima funkciju zaključavanja, osobno meni koiličina koju dobijem za prvom pumpicom nije dostatna pa pristisnem pumpicu još dva-tri puta. Miris je PREKRASAN :) podsjeća me na bebe, fin je i nježan. Miris nije napadan. Sam gel radi ono za što je i predviđen, čisti kožu bez da je isušuje. Konzistentnost gela je dobra, nije pregust ali nije ni prerijedak, ja bi rekla taman.

Koža je nakon tuširanja fina i mekana :) i kratko vrijeme se osjeti blagi miris kamilice.
Definitivno kupujem ponovno :) imate moje tople preporuke :)
p.s Možete i kosu sa njime prati, Kosu zbilja očisti i ne otežava ju kao normalni šamponi, kosa je kao bebina :) (barem moja)





Baby Love losion za laku noć

Ovaj losion me nije osvojio na prvu moram priznati. Od uvijek imam problema sa losionima, kremama i mlijekom za kožu. Moja koža jenostavno ne upija proizvod i uvijek mi ostane onaj masni sloj pa na kraju ispadne kao da se nisam ni tuširala. Tako da dugo vremena nisam sa ničim njegovala kožu. Normalno znate rezultat. Kada sam pronašla ovaj losion bila sam skeptična ali sam ga odlučila probati, pogotov zato jer mu je cijena oko 13 kuna. Kada sam pomirisala u Dm losion, moja reakcija je bila kao da sam mirišala one jastučiće protiv moljaca koej stavljamo u ormare i skoro svi imaju miris lavande. No moje riskiranje se isplatilo :). U cijeni od 13 kn dobit će te 250 ml proizvoda i predivnu kožu. 
Pakiranje je kvalitetno, poklopac nije lako pokvariti (inače sve poklopce lomim), losion je bijele boje kao što će te vidjeti i na slici.
Poslije tuširanja se namažem losionon, prvih 5 minuta imate osjećaj da se losion nikad neće upiti ali upije se vjerujte mi. I koža je predivna, nahrajena, mekana i najvažnije nema onog masnog filma na koži. Miris nije intenzivan kao kad njuškate iz bočice, blag je i prekrasan :) 
Također moram reći da ni ovaj losion nema  bojila, konzervansa, sastojaka životinjskog podrijetla i sirovina na bazi mineralnih ulja.
Njega ću također kupiti ponovno :)




Ova dva proizvoda preporučujem svima i hvalim na sva zvona jer ja sam oduševljena.

Ocjena  koju im ja dajem je 5/5 
jer im je cijena povoljna, pakiranje odlično i dostatno, konzistencija odlična i miris predivan.

Kakvo je vaše mišljenje i koji su vašu omiljeni proizvodi?
Čiamo se :)














4 komentara:

  1. Nisam koristila baby proizvode, posebno zato što znam da većina njih ipak sadrži štetne sastojke. Ipak, ove bih mogla probati, posebno losion

    OdgovoriIzbriši
  2. zainteresirala si me jako za gel ... obožavam kako baby proizvodi miriše i volim ponekad one jednostavne gelove koji lijepo operu tijelo i nahrane kožu :)
    super što služi i kao šampon :D super stvar kad zaboravim novi kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam u pričuvi i losion za kupanje ali njega nisam još probala... Ali je miris prekrasan :)

      Izbriši